Medlemsskab

Medlemsskab & Indmelding, kan tegnes af alle med interesse for Vespa Scooter, også selvom du ikke skulle være ejer af én, et årligt kontigent koster 250,-Dkr for enkel person, og 350,-Dkr for et familie medlemsskab, og betales en gang årligt før d.14.dec. for gyldighed til efterfølgende år.

Der opkræves et rykkergebyr på 50,- ved forsent indbetalt kontigent for efterfølgende år.

i et medlemskab kan man frit benytte og deltage i samtlige arrangementer som afholdes af klubben, ved større arrangementer vil der kunne forekomme et mindre deltager-gebyr, dette kan være i f.bm. festmiddage og større spisearrangementer, eller ved særlige overnatnings nødvendige arrangementer og træf.

Ønsker du medlemsskab benyt da indmeldelsesblanket, neders på siden, indsæt beløb for det ønskede, (personlige -eller familie medlemskab) kontigent, på konto SPAR NORD reg. 9050 Konto 4575636301 , husk at skrive info, så vi kan se hvem der indbetaler. HUSK TRYK S E N D

NEDERSTE HØJRE HJØRNE I INDMELDELSESBOXEN , ellers kommer den ikke frem til os.

NB: skulle du ikke have hørt fra os indenfor rimelig kort tid, ifbm. indmelding, på tlf 22367667

Udmelding sker ved at man sender en lille mail til Kasseren, om sit ønske, der behøver ikke være medfølgende begrundelse, med mindre man selv syntes, udmelding kan ikke ske ved at undlade at betale kontigent, hvilket vi håber på forståelse for.

Kontigent 2015.

Personligt 250,- dkr. / årligt

Familie 350,- dkr. / årligt

Tryk her for spørgsmål vedr medlemsskab.

INDMELDNINGSBLANKET: