Reservedele & Udstyr

Hvor køber man reservedele og udstyr ?

Til de mest udbredte klassiske scootermærker som Vespa og Lambretta er det stadig relativt nemt at skaffe reservedele og ekstraudstyr.

På Internettet kan man faktisk finde en del butikker i udlandet, men også her i landet, som sælger pr. postordre, vi kan anbefale følgende:

- RICAMBI VESPA SPARE PARTS ell. VESPA PARTS , se link her på siden til venstre.

Bestilling og betaling er ganske simpel med e-mail eller fax og internationalt betalingskort (f.eks. Visa-dankort).

Når du vurderer priserne, skal du huske fragtomkostningerne, told og moms, som lægges oveni, når man importerer fra lande udenfor EU.

I klubben har vi gode erfaringer med at bestille varer fra ovenstående forretninger, men husk at sikre dig at det er de rigtige varer du bestiller,

da ombytning er både besværlig og dyr, når det foregår via international pakkepost.

Værksteder for klassiske scootere

Hvis du har brug for professionel hjælp til reparation af din scooter, er der ikke så mange muligheder at vælge imellem

Vespa Service, Frederiksberg Motor Co.

Stenosgade 5, 1616 København V. Tlf.: 33 24 87 90

Er det eneste autoriserede Vespa service værksted. Værkstedet har mange års erfaring, men deres lager af udstyr er ikke så omfattende.

Dette har Ricambi Vespa Spare Parts til dels rådet bod på - Ricambi er udsprunget af den fynske Vespa-klub.

Se vores tilbud på http://www.ricambi.dk Tlf. +45 21 49 44 43

e-mail: peter.norholm@gmail.com.