Medlemsskab

Medlemsskab & Indmelding, kan tegnes af alle med interesse for Vespa Scooter, også selvom du ikke skulle være ejer af én, et årligt kontingent koster 250,-Dkr for enkel person, og 350,-Dkr for et familie medlemsskab, og betales en gang årligt før d.14.dec. for gyldighed til efterfølgende år.

Der opkræves et rykkergebyr på 50,- ved forsent indbetalt kontingent for efterfølgende år.


i et medlemskab kan man frit benytte og deltage i samtlige arrangementer som afholdes af klubben, ved større arrangementer vil der kunne forekomme et mindre deltager-gebyr, dette kan være i f.bm. festmiddage og større spisearrangementer, eller ved særlige overnatnings nødvendige arrangementer og træf, et medlemskab giver også adgang til vores Facebook side, klik HER og indsæt dit medlemsnummer ved anmodning for adgang til Facebook gruppen.   


Ønsker du medlemsskab benyt da indmeldelsesblanket, neders på siden, indsæt beløb for det ønskede, (personlige -eller familie medlemskab)  kontingent, på konto SPAR NORD reg. 9050 Konto 4575636301 , ell.  MOBILPAY 52916, husk at skrive info, så vi kan se hvem der indbetaler. HUSK TRYK  S E N D

NEDERSTE HØJRE HJØRNE I INDMELDELSESBOXEN , ellers kommer den ikke frem til os.


NB: Vi beklager at vi til tider oplever Server drop-out, samt at vores host-server periodisk frasorterer mails inden de når os, da Serveren opfatter enkelte som spam-mail, derfor beder vi dig om at kontakt os på tlf 40165623  med sms eller opkald, efter du har sendt dine data i vores indmeldelses blanket herunder, på forhånd tak.


Udmelding  sker ved at man sender en lille mail til Kasseren, om sit ønske, der behøver ikke være medfølgende begrundelse, med mindre man selv syntes, udmelding kan ikke ske ved at undlade at betale kontingent, hvilket vi håber på forståelse for.   


Kontingent.

Personligt 250,- dkr. / årligt

Familie      350,- dkr. / årligt


Tryk her for spørgsmål vedr medlemsskab.

INDMELDNINGSBLANKET: